top of page

QUI SÓC
I QUÈ FAIG

Sociòloga i treballadora social, especialitzada en teràpia familiar sistèmica, en el llenguatge simbòlic de la ment i en la sanació energètica. M'he format en diferents eines terapèutiques i en faig ús segons convingui en cada moment, creant el meu propi mètode. També condueixo cercles de dones i acompanyo processos de reconnexió amb l'energia femenina.

 

Pel meu propi recorregut i la meva personalitat investigadora, i perquè m'apassiona tot el relacionat amb els jocs de la ment i les emocions, acompanyo processos de profunditat i transformació en diferents àmbits, i a entendre'ls.

Soc amant de la naturalesa, de la màgia de la vida i de l'espiritualitat, i des d'aquesta perspectiva, et puc orientar per ampliar la connexió i la consciència amb tot un món ple de possibilitats.

També soc referent de l'Espai Situa't de l'Anoia (del projecte Activa't per la Salut Mental, de la Federació Salut Mental Catalunya), servei d'orientació, informació i assessorament per l'empoderament i la recuperació en salut mental. Atenem a persones amb alguna problemàtica de salut mental o malestar emocional, a les seves famílies i a professionals.

IMG_8159_edited.jpg
bottom of page