top of page
landscape-g2302f5eee_1920.jpg

RETIR: LA CONSUMACIÓ

25, 26 i 27 de febrer del 2022

 

Viatge de transformació del teu ser intern.

Crea una nova forma de relació amb el món.

Un camí de transformació a tots els nivells (físic, mental, emocional, energètic, espiritual) per a ressorgir del procés que hem estat fent junt amb Venus i les conjuncions a Plutó des d'inicis de desembre a inicis de març. Venus és un planeta que parla del nostre valor personal, dels recursos propis i l'abundància, la sensualitat i la sexualitat, les relacions, la bellesa. Durant el retir farem l'última immersió per començar a crear les noves bases per a entrar de ple, ja preparats, a una nova etapa que s'anirà construint tot el 2022 i part del 2023.

Amb aquest retir et volem acompanyar que acabis de tancar allò que encara pot estar resistint-se (patrons antics limitants) amb l'ajuda de l'energia disponible que prové del ball entre Venus i Plutó. Aquesta energia és potent i pot crear coses meravelloses.

Vine a viure aquest desenllaç amb nosaltres, aquesta consumació, amb diferents eines com les constel·lacions familiars, el sistema Yildiz Dance, la sanació energètica i el kundalini ioga. Junts/es farem que aquest moment sigui un punt d'inflexió.

***

Constel·lacions Familiars

Sistema Yildiz Dance

Sanació Energètica

Kundalini Ioga

Treball amb patrons i creences limitants

Meditació

Mantres

Banys de bosc

Alimentació sana

 

***

Facilitadores: Eugènia Ustrell i Sheila Kaur.

Aportació pel retir si fas la reserva abans del 25 de gener: 260 €
Aportació pel retir a partir del 26 de gener: 290 €

bottom of page