top of page
Diseño sin título (1).png

LES RUTES COM A VIATGE ESPIRITUAL

Connexió i comunicació amb la naturalesa

A través de l'observació, el silenci i la contemplació, la naturalesa ens fa arribar la informació que necessitem. Si et sents perdut/da, et deixes portar per la inèrcia del dia a dia, un viatge així et pot fer recuperar el teu centre, connexió, presència i integritat. El clima, els animals que et trobes, les espècies vegetals, el tipus de camí, etc., tot et parla.

En comunió i amb comunicació amb els éssers de la naturalesa, rebem l'ajuda, la guia i la protecció per trobar sempre el camí. Amb humilitat, confiança i connectat/da al cor, vas endinsant-te tant en l'esperit de la natura com en el teu propi món interior, com un mirall.

Comencem aquest viatge d'experiències i exploració. T'apuntes?

Hi haurà des de rutes d'hores fins a rutes o experiències de cap de setmana, de diferents nivells i en diferents zones del territori català. Tingues en compte totes les característiques per escollir el viatge idoni per a tu. T'hi espero.

 

1r viatge: Montserrat, la màgia del camí al Montgròs.

Diumenge 15 de maig del 2022.

Ruta de 17 km aproximadament. Entre la ruta i les parades, estarem unes 6 hores aproximadament. La ruta té 2.000 de desnivell i és de nivell moderat alt.

Aportació: 20€.

bottom of page