top of page
IMG_7656.jpg

SER ESSENCIAL

Taller per alliberar patrons repetitius en les relacions

Viatge per l'ombra i recursos emocionals

"Imagina veure la teva ombra com el teu reflex en unes aigües clares i netes,

amb tota la bellesa del que és natural i pur".

Geni Ustrell

@lamagiadelesdriades

 

Aquest taller està pensat per acompanyar-te a identificar els patrons que repeteixes en l'àmbit de les relacions de parella i alliberar-te'n.

T'aportarà coneixements teòrics i farem activitats pràctiques que t'ajudaran a entendre perquè repeteixes patrons, a identificar tots els mecanismes que et porten a la repetició i a obtenir els recursos necessaris per alliberar-te'n.

Què t'emportaràs amb aquest taller?

- Identificar el patró en totes les seves dimensions i els mecanismes inconscients que fan que el repeteixis.

- Acompanyament per aprofundir en la pròpia ombra.

- Conèixer quines són les teves ferides i aprendre a gestionar-les.

- Alliberar-te de lleialtats familiars i sanar ferides sistèmiques (dels ancestres).

- Deixar anar aspectes de tu mateixa que et desvien del teu camí de vida o propòsit.

- Aprofundir amb el teu autoconeixement.

- Obtenir eines i recursos per a poder alliberar-te del patró i de dependències emocionals.

- Extreure els aprenentatges del patró.

- Treballar i vèncer resistències.

- Recuperar i/o augmentar el teu valor personal, la teva energia i creativitat.

- Recuperar i/o mantenir el teu centre.

En què consisteix?

Taller de transformació personal format per 8 sessions online de teoria i revisió personal, sessions de constel·lacions familiars en grup i presencials (número de sessions segons número de particiants), i 2 tallers o retirs en els quals es treballen l'ombra i l'alliberació del patró. A més, s'inclou una sessió individual. 

Les sessions online estan pensades per anar integrant informació i fer un procés de revisió personal continuat que durarà tot el taller. Parlarem de moltes temàtiques relacionades amb la repetició de patrons: implicacions sistèmiques, memòries, ferides i màscares, carències i necessitats, nena interior, dependència emocional, fugues d'energia, mecanismes emocionals de confirmació d'amor, transformació i sanació a través de la parella, magnetisme i forats negres, automaternatge, límits, integració de les energies femenina i masculina, mirall, no negociables, recursos personals, valor propi, etc.

Les sessions de constel·lacions familiars són per identificar els punts cecs que provoquen la repetició dels patrons, amb tot l'entremat creat perquè així sigui i totes les seves implicacions.

En el primer retir es treballa l'ombra en profunditat (els forats negres i les ferides) per integrar-la i així poder moure's i prendre decisions amb major llibertat. En el segon retir s'acaba de definir la imatge sencera de l'entremat que ens porta a repetir patrons i es conclou amb la integració de les eines i estratègies per alliberar-se definitivament d'aquesta repetició.

Com que cadascú té unes necessitats diferents, s'han plantejat diferents formes de realització del taller:

1a opció: Realització de 6 sessions online.
Amb aquesta opció rebràs coneixements i mètodes teòrics, però no faràs treball d'integració amb el grup. Si ets una persona que té recursos per a fer aquesta integració per compte propi, aquesta és una opció per a tu.

2a opció: Realització de 7 sessions online més la/les sessió/ns de constel·lacions familiars (el nombre de sessions dependrà del nombre de participants del taller).
Amb aquesta opció rebràs coneixements i mètodes teòrics i podràs alliberar càrregues d'històries ancestrals relacionades amb el patró. Si has identificat que la repetició està relacionada bàsicament amb la història familiar, aquesta és una bona opció per a tu.

3a opció: Realització de 8 sessions online, la/les sessió/ns de constel·lacions familiars i dos tallers d'un dia sencer. A part del que ja s'ha dit, amb aquesta opció es treballarà amb major profunditat i integració, tot el que s'ha anat adquirint en l'àmbit teòric i en les constel·lacions familiars, de forma presencial i amb la força i el mestratge del grup. 

4a opció: Realització de 8 sessions online, la/les sessió/ns de constel·lacions familiars i dos retirs de cap de setmana. Aquesta opció és similar a la 3a, canviant els tallers per retirs. Només es podrà fer si el grup té mínim 8 participants. Els retirs permeten un major distanciament i perspectiva del dia a dia, a més de poder gaudir de l'estada de tres dies de retir, en contacte amb la naturalesa, amb sessions de meditació, biodescodificació, comunicació amb la naturalesa i els elements, rituals, etc.

Calendari

Sessions online (de 20-21h)

27/04 Família d'origen

24/05 Parella

11/05 Ferides i màscares

18/05 Energia plutoniana

25/05 Recursos I

01/06 Recursos II

22/06 Seguiment

13/07 Tancament

Constel·lacions Familiars presencials (de 9-14h, a Igualada)

04/06

2 trobades d'aprofundiment presencials (taller d'un dia sencer o retir)

11/06 (taller d'un dia) o 10-12/06 (retir) L'ombra

02/07 (taller d'un dia) o 01-03/07 (retir) Alliberació de patrons

Aportació econòmica

1a opció: 120 € (6 sessions online en directe + 1 sessió individual)

2a opció: 200 €* (7 sessions online en directe + 1 sessió individual + 3 sessió de Constel·lacions Familiars) 

3a opció: 340 €* (8 sessions onlie en directe + 1 sessió individual + 3 sessions de Constel·lacions Familiars + 2 tallers d'un dia sencer)

4a opció: 690 €* (8 sessions online en directe + 1 sessió individual + 3 sessions de Constel·lacions Familiars + 2 retirs)

* Les sessions de Constel·lacions Familiars estan pensades per un grup de 12 persones. Si el grup és menor, es farà 1 o 2 sessions, en aquest cas, l'aportació disminuiria a 170 € o 185 € respectivament.

 

Formes de pagament

1a opció: pagament únic de 120 € (en el moment de la inscripció)

2a opció: pagament únic de 200 €* (en el moment de la inscripció) o 2 pagaments de 100 €* (un en el moment de la inscripció i l'altre en la primera sessió de Constel·lacions Familiars)

3a opció: pagament únic de 340 €* (en el moment de la inscripció) o 2 pagaments de 175 €* (+5% del total) (un en el moment de la inscripció i l'altre en la primera sessió de Constel·lacions Familiars) o 3 pagaments de 120 €* (+7% del total) (un en el moment de la inscripció, l'altre en la primera sessió de Constel·lacions Familiars i l'últim en el primer taller d'un dia sencer)

4a opció: pagament únic de 690 €* (en el moment de la inscripció) o 3 pagaments de 240 €* (+5% del total) (un en el moment de la inscripció, el segon en la primera sessió de Constel·lacions Familiars i el tercer en el primer retir)

* Les 3 sessions de Constel·lacions Familiars estan pensades per un grup de 12 persones. Si el grup és menor, es farà 1 o 2 sessions, en aquest cas, l'aportació disminuiria a 170 € o 185 € respectivament.

Calendari patrons.png
bottom of page